Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyártásban a Dupont™ Corian anyagú mosdópultok

DuPont™ Coriam szilárd felület, olyan továbbfejlesztett több konponensből álló termék, amely építészeti és tervezési anyagként használnak különböző lakossági és közületi alkalmazásokhoz. Esetünkben különböző méretű mosdópultokat készítünk, anyagából adódóan esztétikus megjelenést és tartós minőséget biztosít.

Kínálatunkba elérhető mosdópultjainkat itt megtekintheti>>   Mosdóhigiéniai termékeink, szaniterek >>

 

Az igényes közösségi mosdó és WC azt jelenti, hogy már a mosdó és a toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben olyan megoldásokat alkalmazunk, hogy az minden tekintetben megfeleljen a higiéniai, ergonómiai és esztétikai követelményeknek és emellett a használat egy olyan érzetet keltsen: „Jobb, mint otthon”. A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk-e használni a nyilvános illemhelyet, azaz a közösségi mosdót.

Dupont™ Corian anyagú mosdópultok már anyagukban, megmunkálhatóságukban, színválasztékukban megadják a lehetőséget a korszerű, esztétikus és egyben tartós mosdópultok kialakításának. A Corian mosdópultok nagy előnye, hogy homogén felületű termékek alakíthatók ki belőle. Ezzel garantált az esztétikus megjelenés és egyben a tartósság  is. Nincsenek rések és hézagok, ahova berakódhat a kosz, amelyt aztán igen körülményes, vagy lehetetlen eltávolítani.

Napjainkban az embereknek elvárásaik vannak a fürdőszobák, illetve a közösségi mosdók tekintetében, hogy az esztétikus és egyben higiénikus legyen. A Dupont Corian mosdópultokkal egyszeri befektetéssel teremtheti meg magának, illetve a közösségi mosdók használói számára az esztétikus, modern és higiénikus mosdót.

Az utóbbi években nem csak a családi célú épületek, lakások esetében került a figyelem centrumába a fürdőszoba, hanem az intézmények, éttermek, szállodák, és bevásárló központok esetében is. A közösségi mosdók, így a szállodák, éttermek más olyan intézmények esetében, elsődleges követelményként jelent meg a letisztultság, tartósság és a higiénia követelmény, és ezen helyek esetében már komoly szerepet kapnak a Dupont™ Corián anyagú mosdópultok.

Gyártásban a Dupont Corian anyagú mosdópultok

Mosdópultok, WC válaszfalak referencia képei >>

 Miért érdemes a Dupont™ Corian anyagú mosdópultokat választani?

  • Nagy kopásállóságú anyag, felülete újra megmunkálható, felújítható
  • Homogén egyöntetű felület
  • Széles színválaszték és sokféle kialakíthatósági lehetőség
  • Széles mosdó medence választék
  • Corián felülete pórusmentes, és nem tapad meg rajta a szennyeződés, könnyen tisztán tartható, nincsnek illesztési felületek, higiénikus
  • Könnyen és egyszerűen takarítható
  • Kiváló ár-érték arány

 

Ön felvázolja mosdó vagy mosdópult elképzelését, mi megtervezzük és felépítjük a megadott helyszínen! Fedezze fel Ön is a Dupont™ Corian anyagú mosdópultjaink előnyeit, és rendelje meg választékunkból új mosdóját, mosdópultját! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!