Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2023. 07. 07. 16:06:39

DuPont™ Coriam szilárd felület, olyan továbbfejlesztett több konponensből álló termék, amely építészeti és tervezési anyagként használnak különböző lakossági és közületi alkalmazásokhoz. Esetünkben különböző méretű mosdópultokat készítünk, anyagából adódóan esztétikus megjelenést és tartós minőséget biztosít.

Kínálatunkba elérhető mosdópultjainkat itt megtekintheti>>   Mosdóhigiéniai termékeink, szaniterek >>

 

2018. 02. 19. 08:12:11

A B&K Kft már több mint 25 éves múltra tekinthet vissza a WC kabinok, zuhany és piszoár válaszfalak, öltöző kabinok, öltöző szekrények tervezésében és gyártásában. A folyamatos fejlesztésnek, a választék bővítésének köszönhetően ez az üzletágunk is töretlenül fejlődik. Legyen itt képben néhány a B&K Kft által elvégzett és megvalósult projekt, megmutatva az a tapasztalatot és tudást amelyet cégünk az idők folyamán felhalmozott!

 

Teljes termékválasztékunk kategóriákra bontva itt megtekinthető >>

Teljes PDF katalógusunk válaszfalainkról itt megtekinthető>>

 

2013. 12. 08. 18:19:56
 EAST fülkerendszer, száraz helyiségekbe

A 18 mm-es laminált bútorlapból készülő EAST fülkerendszer, kiválóan alkalmas száraz helyiségekben kialakított WC kabin, öltözőkabin vagy próbafülke kialakítására. 

2013. 11. 19. 16:17:32
Színes WC kabinok HPL laminált bútorlapból

A B&K Kft. WC kabin, WC válaszfal rendszerei, amelyek kialakításához. 24 mm-es HPL laminált impregnált bútorlapot, eloxált alumínium profilokat, matt króm foglaltságjelzős toalett zárat használunk. A WC fülke magassága 2,1 m, Külön rendelésre készülő színes WC fülkék esetében  a RAL színskála alapján lehet szineket választani.

2017. 07. 10. 10:33:00 Demo
Öltöző- és értékmegőrző szekrények kínálatunkban A strandok, edzőtermek és munkahelyi öltözők elengedhetetlen kellékei a fémből készített öltözőszekrények.