Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Piszoár válaszfal, szeméremfal

Közösségi mosdókban, nyilvános WC-kben, a férfi illemhelyek alapkelléke a piszoár, amely lehet akár több méter hosszú sorpiszoár, de lehet egy-egy személy számára alkalmas, egyszemélyes piszoár is. Utóbbi esetben lehet szükséges piszoár válaszfal (szeméremfal) elhelyezésére. Piszoár válaszfalaink választéka között különböző anyagú és formájú termék megtalálható, a porcelán piszoár válaszfaltól, a műgyanta kompaktlemez vagy melamin bútorlapból kialakított vizelde válaszfalig. A piszoár válaszfalak mint paravánfalak formájukkal, színükkel esztétikus és kulturált megjelenést biztosítanak a férfi mosdók ezen részének. Cégünk az ebbe a tárgykörbe tartozó rendszerek gyártásán túl a kivitelezést is vállalja. Teljes termékválasztékunkat webáruházunk ide vonatkozó oldalán találja meg!

Rendezés:
Nézet:
30.467 Ft
Piszoár válaszfal fehér melamin (24 mm) lapból, 400x600 mm
35.547 Ft

Piszoár válaszfal, szeméremfal műgyanta lemezből

Piszoár elválasztó fal, műgyanta, kompakt lemezből készült változata 13 mm-es vastagságú lapból készül többféle színben. Előnye, hogy teljesen vízálló. A kompakt lemez szilárd szerkezetének köszönhetően maximális a stabilitása. Ügyeljen arra, hogy piszoár elválasztó fal felszerelésekor mindig a falfelületnek megfelelő rögzítőcsavarokat használjon. Igény esetén egyedi méretekkel is elérhető, ezzel kapcsolatban keresse kollégáinkat.

Piszoár elválasztó fal nyilvános WC-kbe

Elsősorban közintézményekbe, sportlétesítmények, iskolák WC-helyiségeibe ajánljuk

  • Egyszerűen szerelhető
  • Könnyen tisztítható
  • Vízálló
  • Igény esetén többféle színben és méretben elérhető
35.941 Ft
Gyártó cikkszám: AKV08L

Félporcelán piszoár válaszfal

fehér színben. Felszerelés során ügyeljünk arra, hogy minden esetben a fal struktúrájának megfelelő rögzítőcsavarokat használjunk!

.
50.787 Ft
Piszoár elválasztó fal műgyanta lapból, fehér színben, támasztólábbal,  rögzítő elemekkel kompletten. 400x1300mm
65.786 Ft
Gyártó cikkszám: BKH2023441
Rozsdamentes piszoár válaszfal, D30 mm-es cső keretben 2 fali tartókoronggal, 400x760 mm méretben