Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Öltözőfülke, öltözőkabin, próbafülke

Öltözőfülke, öltözőkabin

számos munkahely, edzőterm, uszoda, öltöző elmaradhatatlan kelléke. Ezek a helyiségek lehetnek egy ajtóval ellátott, hagyományos öltözőkabinok, vagy "átmenő forgalmat biztosító" két szemközti ajtóval kialakított váltókabinok is. Akár öltözőfülke, akár váltókabin, a kényelmes használat érdekében, a beltérben öltözőpad és fogas elhelyezése is szükséges. Cégünk az ebbe a tárgykörbe tartozó rendszerek gyártásán túl a kivitelezést is vállalja.

A kényelmes és esztétikus próbafülke vásárlásra ösztönöz!

Az áruházi ruhavásárlás esetén fontos szempont, hogy elegendő számú próbafülke megléte.  Amennyiben ez a feltétel már teljesül, fontos, hogy a próbafülkén ajtó vagy függöny van, függöny alkalmazása esetében nem egyértelmű a próbafülke szabad vagy foglalt állapota, ezért időnként kellemetlen szituációk teremtődnek.  Ajtó alkalmazása esetén viszont lehetőség van foglaltságjelzős toalett zár alkalmazására, amely alapján a szabad / foglaltság állapota egyértelművé tehető.  Az ajtóval ellátott próbafülke esetében lehetőség van az úgynevezett váltókabin építésére is, amikor a próbafülke használata két oldalról is kezdeményezhető, azaz két ajtóval rendelkezik, a használat megkezdésekor mindkét ajtó egyszerre tehető foglalttá, majd a használat végén szabaddá.

Amennyiben a próbafülke belső felszereltségét tekintjük át, fontos a jó megvilágítás, hogy elegendő fogas álljon rendelkezésre, megfelelő méretű és torzításmentes tükör legyen beépítve és szükséges egy ülőpad megléte is.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó cikkszám: LTT.OFULKE.MUGY13

A B&K Kft. öltözőfülkéje vagy öltözőkabinja alkalmas gyógyfürdőkben, uszodákban, szoláriumokban, vagy akár áruházakban lévő  próbafülkékben az átöltözések lebonyolítására.

Gyártó cikkszám: LTT.VKABIN.MEL24

A B&K Kft. öltözőfülke, öltözőkabin vagy próbafülke termékének speciális kialakítású változata, amely melamin bevonatú impregnált bútorlapból készül. Az öltözőkben vagy áruházakban felépített fülke dupla ajtóval rendelkezik, így a használók a szabad jelzésű öltözőfülkébe két oldalról léphetnek be.

Gyártó cikkszám: LTT.VKABIN.LAM24
Váltó-öltözőkabin rendszer 24 mm vastag HPL bevonatú impregnált forgácslapból, 2 db ajtóval, felhajtható paddal, fogassal, eloxált alumínium profilokkal, nyitó fogantyúkkal, alapszínekben.